Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete

A Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete (MASZRE) 2001. XI. 20-án alakult reprezentatív közös jogkezelő társaság, melynek működését a Szerzői Jogi Törvény, valamint a Szerzői joghoz kapcsoló jogok közös kezeléséről szóló XCIII. törvény (Kjkt) szabályozza. A MASZRE feladata, hogy a magáncélú fénymásolással történő sokszorosítás miatt elszenvedett károk kompenzálására reprográfiai jogdíjat fizessen a magyar szerzőknek és a műveiket gondozó, részesedésre jogosult hazai kiadóknak.

Jogosultkeresés

Több, mint ezer olyan szerzőt (vagy jogutódot) keresünk letöltheto dokumentumunkban, akiknek még nem sikerült megszereznünk az elérhetőségét. A listában szereplők mindegyike reprográfiai jogdíjra jogosult.

Az azonosíthatóság érdekében feltüntettük a szerző művének címét és kiadóját is.

Kérjük, amennyiben a listán megtalálja a nevét vagy ismeri a jogosult szerzőt, vagy az ő jogutódjának nevét, elérhetőségüket (e-mail cím vagy lakcím, esetleg telefonszám), írjon nekünk az info@maszre.hu címre vagy hívjon bennünket a 343-2537-es telefonszámon.

Előre is köszönjük segítségüket!

Az alábbi jogosultak (szerzo vagy jogutód) kutatásával kapcsolatban megkeresést kaptunk. Amennyiben Ön a keresett jogosult vagy tudomása van a jogosult(ak) elérhetőségéről, legyen kedves, keressen meg bennünket a 343-2537-es telefonszámon vagy levélben az info@maszre.hu címen, hogy az érdeklődő elérhetőségi adatait továbbíthassuk az érintettnek. (Szigorú adatvédelmi szabályaink miatt közvetlenül nem is adhatjuk ki az általunk tárolt személyes adatokat.)